Lårplastikk

Lårplastikk – strammere hud på lårene

Hos noen føles huden på innsiden av lårene slapp, for eksempel etter slanking. Da er lårplastikk aktuelt. Lårplastikk strammer inn huden på lårene.

Dersom problemet er at innsiden av lårene gnisser mot hverandre, vil fettsuging kunne hjelpe, men fettsuging alene vil føre til at huden blir slappere. For å oppnå strammere lårhud, må fettsuging kombineres med at kirurgen skjærer bort overflødig hud og fettvev.

Avhengig av hvor mye hudoverskudd det foreligger, finnes det flere varianter av lårplastikk. I tillegg kan man velge å operere pasienten i både mageleie og ryggleie. Dette fordyrer operasjonen, men vil hos noen gi et langt bedre resultat enn om man bare opererer i ryggleie.

Horisontalt snitt i lyskenivå

Dette snittet vil bli liggende svært skjult og er en ideell tilnærming hvis hudoverskuddet er av en slik karakter at dette kan gi et godt resultat.

Vertikalt snitt nedover langs lårets innside i tillegg til snittet i lyskenivå

Hos noen pasienter med stort hudoverskudd må man anlegge et vertikalt snitt nedover langs lårets innside i tillegg til det horisontale snittet i lyskenivå. Dette vil etterlate et mer synlig arr, men beliggenheten relativt langt baktil på lårenes innside gjør at dette blir ganske skjult.

Hovedkilde: Aleris Kristiansand

Hvem tilbyr tilbyr lårplastikk?

Teres Colosseum (Oslo) • Aleris Colosseum Stavanger (Stavanger) • Aleris Nobel (Oslo) • Aleris Kristiansand