Restylane

Restylane

Restylane brukes som oftest til leppeforstørrelse og til behandling av rynker og furer i ansiktet.

Hva kan behandles?

Det finnes flere varianter som på forskjellige måter framhever eller forbedrer utseendet ditt. Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer eller definere leppene, så finnes det et produkt for deg. Autorisert behandler vil velge det produktet som passer deg og din hudtype best.

Glatte ut linjer

Linjer og rynker kan gi ansiktet karakter og personlighet, men ikke alle rynker er like flatterende. Behandlingen glatter ut linjene på en rask, enkel og trygg måte, og resultatet er naturlig, slik at du fortsatt beholder ditt eget utseende.

Skape fyldigere lepper

Leppene er ansiktets midtpunkt, og får ofte mye oppmerksomhet. Restylane Lipp er spesielt utviklet for å skape fyldigere lepper, mer definerte leppekonturer og en mer markert amorbue på en naturlig måte.

Ansiktskonturering og volum

Med årene mister ansiktstrekkene sin rundhet. Restylane gjenoppretter raskt og enkelt volum i de mest utsatte områdene. Middelet kan også gi deg en mer definert hake eller mer markerte kinnben.

Hudforyngelse – forbedre hudens spenst og struktur

Restylane Vital er en prisbelønnet og anerkjent skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden, økes fuktbalansen og gir huden bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at behandlingen forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender.

Tre varianter

  • Restylane anbefales brukt mot rynker og ved leppeforstørrelse.
  • Restylane Fine Lines brukes til korreksjon av linjer rundt øynene, munnen, pannen og i smileområdet.
  • Restylane Perlane brukes til ansiktsskulpturering, særlig hake og kinn, til korreksjon av dype furer og til leppeforstørrelse.

Et søsterprodukt er Macrolane. Det brukes først og fremst til behandling av bryster, ujevnheter etter fettsuging, legger, rumpe og forming av brystområde hos menn (brystmuskulatur).

 

Oversikt over hvilke områder som kan behandles