Obagi Nu-derm

Obagi nu-dermHuden består av tre lag; epidermis (overhuden), dermis (lærhuden) og subkutis (underhuden). Ved hudforbedrende behandlinger med Obagi, er det de to øverste hudlagene, overhuden og den såkalte lærhuden, som behandles.

Obagi Nu-derm er en serie produkter som kan bidra til å opprettholde og gjenskape sunn hud ved å forberede, korrigere, stimulere, beskytte, kontrollere. I forhold til vanlige hudkremer som kun jobber på hudoverflaten, virker Obagi Nu-derm aktivt i både epidermis og dermis hvor de innvirker på fibroblastene som produserer kollagen og elastin.

Kremprogrammet er effektivt alene og som en virkningsfull hjelper i kombinasjon med ulike behandlinger, som for eksempel medisinsk peeling, laserbehandling og kirurgiske inngrep.

Forberedelse til behandling

Obagi Nu-derm Foaming Gel

For at aktive virkestoffer skal trenge inn i huden, er det viktig å rengjøre huden godt på forhånd.

Obagi Nu-derm Foaming Gel er en mild vaskegelé som fjerner smuss og avfetter, barrierer som hindrer aktive virkestoffer i å trenge inn i huden.

Obagi Nu-derm Toner

Et alkoholfritt ansiktsvann som inneholder naturlige ingredienser og urter. Det anbefales brukt etter Obagi Nu-derm Foaming Gel for å normalisere hudens naturlige pH-verdi. Hvis huden skal gjøre dette selv, kan prosessen ta opptil 6 timer.

Obagi Nu-derm Exfoderm

En eksfolierende dagkrem med phytansyre som er mildere, men like effetiv som AHA-syre. Kremen øker eksfolieringen av døde hudceller, slik at forhornet hud reduseres. Dette bidrar også til at tilstoppede porer åpnes, noe som er en vanlig årsak til kviser. Resultatet blir en klarer, jevnere og sunnere hud.

Solbeskyttelse

Av ytre årsaker som akselerer hudens aldring, er solen vår absolutt verste fiende. For å unngå solskader, anbefales det å vise varsomhet i solen og beskytte seg med en bredspektert solkrem og forebygge ved bruk av antioksidanter som for eksempel C-vitamin. .

Obagi Nu-derm Healthy Skin Protection SPF 35

En bredspektret solkrem som gir effektiv beskyttelse mot både UVA og UVB stråler. Kremen passer for alle hudtyper og anbefales av den amerikanske ”Skin Cancer Foundation”.

Physical UV Block SPF 32

En dekkende solkrem med fysiske filtre som stenger ute både UVA- og UVB-stråler. Kremen er velegnet etter operasjoner, ved soleksem, ujevn hudtone, arr og andre utsatte områder.

Kontroll med hud som er irritert eller klør

Obagi Nu-derm har flere produkter som kan hjelpe til med å få hud som er irritert eller klør under kontroll.

Obagi Nu-derm Action

En mild, fuktgivende krem med glycerin base som roer ned irritert og tørr hud. Den kommer i kremform og kan brukes etter behov.

Obagi Nu-derm Eye Cream

En mild øyegelé med aloe vera, som gir fukt og komfort til det sarte øyenpartiet. Reduserer tørrhet, hudirritasjon og hevelser.

Obagi Nu-derm Comfort Gel

En beroligende, transparent gelé med aloe vera som motvirker hudirritasjon. Den demper også rødhet og gir fukt og komfort til huden. Obagi Nu-derm Comfort Gel passer godt etter medisinsk peeling, laserbehandling og soling.