Obagi Blue Peel

Obagi Blue Peel

Obagi Blue Peel er en effektiv måte å forbedre hudens utseende. Gammel og ødelagt hud blir fjernet og erstattet med nye, sunne hudceller. Huden får dermed tilbake sin tidligere klarhet og fasthet.

Hovedhensikten med peeling er å få en friskere hud som gir et yngre utseende. Peeling-substansen stimulerer nydannelse av elastiske fibre som gjør huden sterkere og sunnere. En får ikke tynnere hud etter en peeling, men den blir fastere og mer spenstig.

Obagi Blue Peel er spesielt effektiv mot følgende hudproblemer:

  • Kviser
  • Slapp hud
  • Store porer
  • Ujevn hudtone
  • Fine linjer og rynker

Dr. Obagis Bluepeel kan brukes på alle hudtyper. Det viktigste er at dette er en sikker peeling og at dybden er kontrollerbar, samt at resultatene er svært tilfredstillende.

Før peelingen skal huden forbehandles med hjemmebehandling av Obagi-produkter i 3-6 uker. Dr. Obagi’s Bluepeel tilfredstiller kravene til sikkerhet og gode resultater, uten å gi store ubehag. Det aktive stoffet er TCA; trikloreddiksyre. Dette er blandet med en blå krembase – derav fargen og navnet.

I forbindelse med selve peelingprosedyren oppstår en svak brennende følelse i huden, noe som varer noen minutter. Ved utførelsen av en bluepeel vil du få smertestillende og beroligende medikamenter.

Etter peelingen vil du ha en turkisblå farge i ansiktet. Denne vaskes bort med vann om kvelden og morgenen etter. Fargen kan sitte i noen dager. Du vil være tørr og rød i huden en tid etter behandlingen. Vår hudpleier vil gi deg god informasjon om hvordan du skal behandle ansiktet i tiden etter peelingen.

Kilde: Aleris Nesttun, Bergen