Leppeforstørrelse / leppeforstørring

Leppeforstørrelse / leppeforstørring

Ved leppeforstørrelse – som ved alle andre behandlinger – er det viktig at du har realistiske forventninger til hva som kan oppnås. Alle ansikter er forskjellig og krever individuell behandling som er tilpasset akkurat deg.

Mange ønsker større og fyldigere lepper. Andre en mer definert leppekant. Leppeforstørrelse med hyaluronsyre (eng. Hyaluronic acid) er i dag det vanligste. Merker som brukes internasjonalt er Restylane, Juvederm, Perlane, Hylaform, Hylaform Plus, Captique.

Naturlige lepper

De seriøse klinikkene i Norge tar utgangspunkt i at kvinner i dag ønsker naturlige lepper som harmonerer med ansiktet.

Leppeforstørring ved injeksjon bør utføres av autorisert helsepersonell, for eksempel sykepleier eller spesialsykepleier i kosmetisk medisin.

Juvederm ved leppeforstørring

Juvederm gir fyldige lepper som føles sunne, myke og spenstige. Effekten av en leppeforstørrelse varer opp til seks måneder, noen ganger lenger.

Hovedkilder: Aleris Nobel, Aleris Colosseum og Plasticsurgery.org

Teres-klinikker som tilbyr leppeforstørrelse og annen kosmetisk behandling

Aleris Colosseum (Oslo) • Aleris Colosseum Stavanger, StavangerAleris DrammenAleris Nesttun, Bergen (Bergen) •Aleris Nobel Klinikk (Oslo) • Aleris Kristiansand, SørlandsparkenAleris Bodø (Bodø) • Aleris Tønsberg

Restylane og Juvéderm er en trygg og pålitelig behandlingsmetode som gir deg større lepper på en naturlig måte. Disse består av en gel av hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i leppene, men som forsvinner gradvis med årene.

Les mer om leppeforstørrelse

Videre lesning