Silikonpupper

Silikonpupper

Silikonpupper er det folkelige uttrykket på bryster som er forstørret med silikonproteser. Proteser av silikon er vanligst å bruke ved brystforstørrelse.

Noen forbinder kanskje silikonpupper med overdimensjonerte brystproteser. I Norge er det vanligere at man fokuserer på at resultatet skal se naturlig ut.

Her er snarveiene for deg som ønsker silikonpupper

Klinikkene benytter kun silikonproteser av høyeste kvalitet.

Silikonpupper i Oslo – Aleris Nobel Klinikk (før: Teres Nobel)

Silikon i Oslo – Aleris Colosseum (før: Teres Colosseum)

Silikonpupper i Oslo – Aleris Frogner

Silikon i Bergen – Aleris Nesttun, Bergen

Silikonpupper i Stavanger – Aleris Colosseum Stavanger (før: Teres Colosseum Stavanger)

Silikonpupper i Drammen – Aleris Drammen

Silikonpupper i Bodø – Aleris Bodø

Silikonpupper i Kristiansand – Aleris Kristiansand (før: Teres Sørlandsparken)

Silikonpupper i Tønsberg – Aleris Tønsberg

Silikonpupper Bergen sentrum – Aleris Marken, Bergen

Silikonpupper – silikon i Trondheim – Aleris Solsiden

Silikonpupper (silikon) Stavanger – Aleris Hinna Park

 

 

Før en brystforstørrelse, vil du i de aller fleste tilfeller få en konsultasjon med kirurgen som skal operere deg. Der vil du bli informert om mulighetene og begrensningene for akkurat din kropp. Kirurgen vil gi deg en anbefaling på hvor store brystproteser du bør velge for et naturlig resultat.

Et ønske om “silikonpupper” bør være nøye gjennomtenkt, for på et eller annet tidspunkt vil du muligens måtte skifte eller fjerne brystprotesen, først og fremst fordi danner seg en såkalt kapsel.

Se forventet resultat av en brystforstørrelsebrystforstørring

Nå har du muligheten til å se det forventede resultatet av en brystforstørrelse. Aleris Colosseum (før: Teres Colosseum Oslo) og Aleris Nobel (Teres Nobel) (begge i Oslo) tilbyr forundersøkelse med Vectra 3D, et unikt bildesystem som kan vise et forventet resultat av en operasjon.

Vectra 3D er et bildesystem som tar bilder av brystene i 3D og ved hjelp av et avansert dataprogram kan man vise et forventet resultat av en brystoperasjon.

Mange som kommer til vurdering for brystforstørrelse er usikre på hvilken silikonrotese de skal velge. Med dette hjelpemidlet er det lettere for kvinnen å ta et valg hun blir fornøyd med.

Kapsel

Alle fremmedlegemer som settes inn i kroppen setter i gang en prosess hvor kroppen lager en kapsel (hinne) rundt et fremmedlegeme. En slik kapsel dannet rundt en silikonprotese vil etter hvert som tiden går begynne å trekke seg sammen. Når den trekker seg kraftig sammen og blir hard, vil brystprotesen trekke seg sammen. Dette skjer hos omtrent én av tyve kvinner. Det er ubehagelig, men ikke farlig.

Les mer om kapsel etter brystforstørring her

Hva koster silikonpupper?

Prisen for silikonpupper finner du ved å gå inn på de enkelte klinikkenes hjemmesider. Der vil du også finne utfyllende informasjon om operasjonen.

Her finner du en oversikt over klinikker som tilbyr brystforstørrelse.

Priser på silikonpupper finner du her (utvalgte klinikker): Aleris Colosseum OsloAleris NobelAleris Colosseum StavangerAleris Nesttun

Etter et brystløft kan brystene virke større selv om det ikke er lagt inn silikonprotese, så for noen er dette riktig valg. Det går også an å kombinere disse operasjonene.

Før-og-etter-bilder av silikonpupper

Det er ikke lov i Norge å vise før-og-etter-bilder av bryster som har fått innlagt silikonproteser. Markedsføring av kosmetiske (kirurgiske) inngrep skal, ifølge forskrift om markedsføring av kosmetiske inngrep, ikke inneholde pre- og postoperative bilder (før-og-etter-operasjonen-bilder). Med pre- og postoperative bilder menes bilder av personer som viser deres utseende før og etter et kosmetiske inngrep, og på den måten viser resultatet av et kosmetisk inngrep.

Lekkasje?

Dagens moderne silikonproteser lages under svært streng kvalitetskontroll. Problemstillingen med lekkasje er derfor tilnærmet ikke-eksisterende. Både det ytre silikonskallet og selve silikongeleen er av bedre kvalitet enn de som ble laget før. Det er tilnærmet null fare for at de går i stykker av seg selv eller ved ytre mekanisk påvirkning.

 

Videre lesning

Her kan du få silikonpupper

Aleris Colosseum (Oslo) • Aleris Colosseum Stavanger • Aleris Drammen (Drammen) • Aleris Nesttun Bergen (Bergen) • Aleris Nobel Klinikk (Oslo) • Aleris Kristiansand • Aleris Bodø • Aleris Tønsberg (Tønsberg) •

Pris på silikon finner du på hver enkelt klinikk.

Slik lages silikonproteser (Eurosilicone)