Silikonproteser

Silikonproteser

Silikonproteser brukes ved brystforstørrelse. Slike brystproteser av silikon dominerer markedet totalt i dag; kun en brøkdel av brystinnleggene er såkalte saltvannsproteser.

De første silikonprotesene ble tatt i bruk av Thomas Cronin allerede i 1963 og besto av en silikongele med et tykt skall av silikon rundt. Ganske snart ble det klart at denne protesen førte til en høy frekvens av kapseldannelse i brystet, dvs. at bindevevet rundt protesen ble tykk og hard og gradvis trakk seg sammen og gjorde brystene harde, ømme og runde som tennisballer.

Slik lages silikonproteser (Eurosilicone)

 

Både europeiske og amerikanske helsemyndigheter sier i dag at silikon er ufarlig for mennesker. Silikonprotesen vil i de fleste tilfeller også gi det beste kosmetiske resultatet ved brystforstørrelse. Også på Aleris Nobel (Nobel Clinic) mener man at brystproteser av silikon er best egnet til brystforstørrelse på grunn av god fasong og konsistens. Silikonprotesens størrelse og form kan tilpasses etter kvinnens ønske, står det på Nobel-klinikkens hjemmeside.

I dagligtale kalles ofte bryster der det er blitt satt inn silikonproteser, for silikonpupper. Hos enkelte sangartister har iøynefallende bryster vært en så stor del av artistimaget at man har snakket om puppemusikk og puppepop. En av bestanddelene i oppføringen av denne typen musikk, er en såkalt boob shake.

Her er snarveiene for deg som ønsker silikonpupper

Klinikkene benytter kun silikonproteser av høyeste kvalitet.

Brystforstørrelse i Oslo – Aleris Nobel Klinikk (før: Teres Nobel)

Brystforstørrelse i Oslo – Aleris Colosseum (før: Teres Colosseum)

Brystforstørrelse i Oslo – Aleris Frogner

Brystforstørrelse i Bergen – Aleris Nesttun, Bergen

Brystforstørring i Stavanger – Aleris Colosseum Stavanger (før: Teres Colosseum Stavanger)

Brystforstørring i Drammen – Aleris Drammen

Brystforstørring i Bodø – Aleris Bodø

Brystforstørring i Kristiansand – Aleris Kristiansand (før: Teres Sørlandsparken)

Brystforstørrelse i Tønsberg – Aleris Tønsberg

Brystforstørring – Silikon Bergen sentrum – Aleris Marken, Bergen

Brystforstørring – silikon i Trondheim – Aleris Solsiden

Brystforstørring (silikon) Stavanger – Aleris Hinna Park

Se forventet resultat av en brystforstørrelsebrystforstørring

Nå har du muligheten til å se det forventede resultatet av en brystforstørrelse. Aleris Colosseum (før: Teres Colosseum Oslo) og Aleris Nobel (Teres Nobel) (begge i Oslo) tilbyr forundersøkelse med Vectra 3D, et unikt bildesystem som kan vise et forventet resultat av en operasjon.

Vectra 3D er et bildesystem som tar bilder av brystene i 3D og ved hjelp av et avansert dataprogram kan man vise et forventet resultat av en brystoperasjon.

Mange som kommer til vurdering for brystforstørrelse er usikre på hvilken silikonprotese de skal velge. Med dette hjelpemidlet er det lettere for kvinnen å ta et valg hun blir fornøyd med.

Lekkasje?

Dagens moderne silikonproteser lages under svært streng kvalitetskontroll. Problemstillingen med lekkasje er derfor tilnærmet ikke-eksisterende. Både det ytre silikonskallet og selve silikongeleen er av bedre kvalitet enn de som ble laget før. Det er tilnærmet null fare for at de går i stykker av seg selv eller ved ytre mekanisk påvirkning.

Videre lesning

 De fem vanligste plastikkirurgiske operasjonene i 2014 (USA)

Kilde: American Society of Plastic Surgeons

Her kan du få silikonpupper

Aleris Colosseum (Oslo) • Aleris Colosseum StavangerAleris Drammen (Drammen) • Aleris Nesttun Bergen (Bergen) • Aleris Nobel Klinikk (Oslo) • Aleris KristiansandAleris Bodø • Aleris Tønsberg (Tønsberg) • Aleris Hinna ParkAleris StrømmenAleris Trondheim 

Silikon pris finner du på hver enkelt klinikk.