logo

Hofter

Begrepet ”hofter” er ikke ensartet for alle. Noen tenker på området ute på sidene mellom hoftekammen og ribbeina, mens andre tenker på det området inne på ryggsiden som ligger mellom ribbeina og hoftekammen. Det bruker slangord på områdene slik som "flanker", "love handles" og lignende.

Kroppen fordeler særdeles sjelden fettvevet jevnt utover kroppen vår, men det har en tendens til å legge seg på enkelte uønskete plasser på kroppen. Der hvor slike enkeltopphopninger av fett lagres, kan det behandles effektivt med liposkulptur (fettsuging). Derimot vet vi at å "fettsuge overalt" ikke gir noe tilfredsstillende resultat.

Fettsuging er en særdeles egnet måte til å redusere mengden av uønsket opphopning av fettvev på enkelte områder, men en dårlig måte å slanke seg  eller redusere sin vekt på. 

Les mer om fettsuging her

Fettsuging / liposkulptur / fettfjerning

Aleris Colosseum (før: Teres Colosseum) (Aleris Colosseum på Majorstua tilbyr også kirurgi ved overvekt; les mer på Overvektsoperasjoner.no) • Aleris Colosseum StavangerAleris Drammen (før: Teres Drammen)Aleris Nesttun, BergenAleris Nobel Klinikk (før: Teres Nobel) (Oslo) • Aleris Kristiansand (før: Teres Sørlandsparken)Aleris Bodø (før: Teres Klinikken Bodø)Aleris Tønsberg (før: Teres Tønsberg)

Liksom magen er hoftene / flankene områder som egner seg godt for fettsuging. Også her vil et vesentlig overskudd av hud kunne begrense resultatene man kan oppnå.

 

 

 

Personvern- og cookiepolicy

Plastisk-kirurgi.no er en portal om plastisk kirurgi, medisinsk hudpleie og kosmetiske behandlinger som for eksempel leppeforstørrelse, rynkebehandling med Botox, Juvéderm og Restylane osv..
Informasjon på dette nettstedet erstatter ikke konsultasjon med lege. Vi setter pris på tilbakemeldinger dersom noe er feil eller upresist.
Vi prøver kun å lenke til seriøse nettsteder, men vi er ikke ansvarlig for informasjonen på disse.

 

Teres Medical Group
Utviklet av Webkommunikasjon.no