logo

Silikonproteser

silikonproteser

Silikonproteser i tre størrelser: 260, 290 og 320 ml.

Silikonproteser brukes ved brystforstørrelse. Slike brystproteser av silikon dominerer markedet totalt i dag; kun en brøkdel av brystinnleggene er såkalte saltvannsproteser.

De første silikonprotesene ble tatt i bruk av Thomas Cronin allerede i 1963 og besto av en silikongele med et tykt skall av silikon rundt. Ganske snart ble det klart at denne protesen førte til en høy frekvens av kapseldannelse i brystet, dvs. at bindevevet rundt protesen ble tykk og hard og gradvis trakk seg sammen og gjorde brystene harde, ømme og runde som tennisballer.

Slik lages silikonproteser (Eurosilicone)

 

Ifølge Teres Colosseum mener de fleste plastikkirurger at rue brystproteser av silikon er best og sikrest. Både europeiske og amerikanske helsemyndigheter sier i dag at silikon er ufarlig for mennesker. Silikonprotesen vil i de fleste tilfeller også gi det beste kosmetiske resultatet ved brystforstørrelse. Også på Teres Nobel (Nobel Clinic) mener man at brystproteser av silikon er best egnet til brystforstørrelse på grunn av god fasong og konsistens. Silikonprotesens størrelse og form kan tilpasses etter kvinnens ønske, står det på Nobel-klinikkens hjemmeside.

I dagligtale kalles ofte bryster der det er blitt satt inn silikonproteser, for silikonpupper. Hos enkelte sangartister har iøynefallende bryster vært en så stor del av artistimaget at man har snakket om puppemusikk og puppepop. En av bestanddelene i oppføringen av denne typen musikk, er en såkalt boob shake.

Her er snarveiene for deg som ønsker silikonpupper

Klinikkene i Teres Medical Group benytter kun silikonproteser av høyeste kvalitet.

Brystforstørrelse
i Oslo

Aleris Nobel - Teres Nobel
Brystforstørrelse
i Oslo

Aleris Colosseum - Teres Colosseum
Brystforstørrelse i Oslo
(Aleris)
Brystforstørrelse
i Bergen

Aleris Bergen, Nesttun (før: Teres Bergen)
Brystforstørring
i Stavanger

(Teres Colosseum Stavanger)
Brystforstørring
i Drammen

Teres Drammen
Brystforstørring
i Bodø

Teres Klinikken Bodø
Brystforstørring
i Kristiansand

Teres Sørlandsparken
Brystforstørrelse
i Tønsberg

Teres Tønsberg
     
Brystforstørrelse i Aalborg
Teres Hospitalet Aalborg
Brystforstørrelse i Aarhus
Teres Hospitalet Aarhus
Brystforstørrelse i København
Teres Hospitalet Parken
 
Bröstförstoring i Stockholm
Teres Plastikkirurggruppen
Bröstförstoring i Malmö
Tereskliniken Malmö Arena
Brystförstoring i Umeå
Teres Läkarhuset Norr
 

 

Se forventet resultat av en brystforstørrelse

Nå har du muligheten til å se det forventede resultatet av en brystforstørrelse. Aleris Colosseum (før: Teres Colosseum Oslo) og Aleris Nobel (Teres Nobel) (begge i Oslo) tilbyr forundersøkelse med Vectra 3D, et unikt bildesystem som kan vise et forventet resultat av en operasjon.

Vectra 3D er et bildesystem som tar bilder av brystene i 3D og ved hjelp av et avansert dataprogram kan man vise et forventet resultat av en brystoperasjon.

Mange som kommer til vurdering for brystforstørrelse er usikre på hvilken silikonrotese de skal velge. Med dette hjelpemidlet er det lettere for kvinnen å ta et valg hun blir fornøyd med.

Lekkasje?

Dagens moderne silikonproteser lages under svært streng kvalitetskontroll. Problemstillingen med lekkasje er derfor tilnærmet ikke-eksisterende. Både det ytre silikonskallet og selve silikongeleen er av bedre kvalitet enn de som ble laget før. Det er tilnærmet null fare for at de går i stykker av seg selv eller ved ytre mekanisk påvirkning.

 

Videre lesning

 

 

Animasjon: Større bryster

Kilde: Canfield Scientific, Inc (produsent av Vectra 3D)

 

Her kan du få silikonpupper

Teres Colosseum (Oslo) • Teres Colosseum Stavanger • Teres Drammen (Drammen) • Teres Bergen (Bergen) • Teres Nobel (Oslo) • Teres Tromsø (Tromsø) • Teres Sørlandsparken (Kristiansand) • Teres Klinikken Bodø (Bodø) • Teres Tønsberg (Tønsberg) • Tereskliniken Malmö Arena (Malmö) • Teres Plastikkirurggruppen (Stockholm) • Teres Läkarhuset Norr (Umeå) • Teres Hospitalet AalborgTeres Hospitalet Aarhus (Århus) • Teres Hospitalet Parken (København)

Pris på silikon finner du på hver enkelt klinikk.

 

Plastisk-kirurgi.no er en portal om plastisk kirurgi, medisinsk hudpleie og kosmetiske behandlinger som for eksempel leppeforstørrelse, rynkebehandling med Botox, Juvéderm og Restylane osv..
Informasjon på dette nettstedet erstatter ikke konsultasjon med lege. Vi setter pris på tilbakemeldinger dersom noe er feil eller upresist.
Vi prøver kun å lenke til seriøse nettsteder, men vi er ikke ansvarlig for informasjonen på disse.

 

Teres Medical Group
Utviklet av Webkommunikasjon.no